Při registraci 5% sleva ✓ Doprava zdarma od 2000,- Kč ✓ Doprava do 2000,- již od 69,- Kč ✓ Obraťte se na nás - Rádi Vám s čímkoliv poradíme ✓

Hodnocení obchodu

5,0 65 hodnocení
5
64x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
L Avatar autora | 16.9.2019
Obchod mi vyšel vstříc s pozdějším odesláním. Vše došlo dle dohody. Doporučuji
S Avatar autora | 11.9.2019
S obchodem jsem spokojena na 100%. Vse probehlo bez problemu a zbozi je kompletni. Dokonce jsme dostali i drobny darecek, ktery deti moc potesil. Timto zaroven dekuji a budu se tesit na dalsi obchod as vami.
Avatar autora | 9.9.2019
Zákaznický servis byl velmi ochotný, dokonce zjišťoval zda je možné zásilku doručit i o víkendu. Následně po dodání zboží jsem byla ze strany obchodu telefonicky kontaktována, zda proběhlo vše v pořádku a zboží jsem skutečně obdržela. S takovou ochotou a vstřícností se dnes zákazník jen tak nesetká
Avatar autora | 8.9.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Výborná komunikace
+ Osobní přístup

Avatar autora | 8.9.2019
+ Vse super

Avatar autora | 7.9.2019
+ Zavolali a protoze museli odjet,tak mi zbozi osobne donesli.

KJ Avatar autora | 2.9.2019
přehlednost, výběr komunikace jako přepravce bych uvítal Českou poštu - pro to ne 100% hodnocení
JS Avatar autora | 1.9.2019
Mohu všem doporučit. Kvalitní a cenově dostupné úchytky na nábytek. Rychle dodáno a pěkně zabaleno.
Avatar autora | 1.9.2019
+ Výhodné ceny

Avatar autora | 30.8.2019
+ Dobrá komunikace.
+ Rychlost dodání.
+ Kvalitní výrobky.

S obchodem jsem spojený.
Avatar autora | 29.8.2019
Bez problémů
Avatar autora | 27.8.2019
jsem spokojena, rychlé dodání
PS Avatar autora | 26.8.2019
Koupili jsme granitový dřez a vše proběhlo bez problému. Líbila se nám šířka sortimentu.
L Avatar autora | 21.8.2019
Rychlé dodání, bezproblému
MV Avatar autora | 19.8.2019
Velká spokojenost od komunikace přes balení po doručení. Doporučuji.
P Avatar autora | 19.8.2019
doporučuji.
Avatar autora | 19.8.2019
+ Možnost objednání více vzorků pro porovnání
+ Perfektní komunikace s prodejci
+ Rychlost přípravy i dodání zboží
+ Zboží dorazilo naprosto v pořádku

Avatar autora 21.9.2019
Děkujeme za Vaši objednávku. Komunikace, rychlost a balení patří mezi to na co se snažíme nejvíce soustředit. Tým LooMAH.cz
Avatar autora | 17.8.2019
+ dobře fungující obchod, jeví se spolehlivý

Avatar autora 21.9.2019
Děkujeme za Vaší objednávku. Dobrý pocit z nákupu je důležitý, my máme snahu aby byl takový u každého zákazníka. Tým LooMAH.cz
Avatar autora | 17.8.2019
V dnešní době zcela ojedinělý přístup, po mé objednávce mne obchod ihned telefonicky kontaktoval s tím, že zboží mi mohou doručit týž den. Rozhodl jsem se zboží si vyzvednout osobně, a nelituji. Personál vstřícný otevřený. Děkuji.
Avatar autora 21.9.2019
Děkujeme za objednávku, komunikace se zákazníkem je naší prioritou. Tým LooMAH.cz
AB Avatar autora | 14.8.2019
Dobré ceny, kvalitní výrobek, super zabaleno a příjemná komunikace.